Acerca de

Brainstorm
sessions

Maximaliseer het creatieve vermogen en output van de deelnemers.

De meesten van ons hebben wel een keertje meegedaan aan een brainstorm. Als je het meerdere keren hebt gedaan ben je waarschijnlijk ook in aanraking gekomen met verschillende methodieken. Voor elke methodiek valt iets te zeggen.

 

Het belangrijkste is het groepsdynamiek, de sfeer, de veiligheid, de juiste ontspanning en inspanning. Een brainstorm begint vaak met de tekst alles mag, denk 'out of the box' en dat soort standaard teksten. Ja het zijn de regels maar weinig mensen kunnen daar echt iets mee.

 

Snappen hoe creativiteit werkt en hoe je dat aan kunt zetten bij jezelf en bij anderen is de basis van een brainstormsessie. Eens? Maar hoe doe je dat. Waar moet je als deelnemer en leider op letten.

Wanneer je een sessie boekt neem ik de groep eerst mee op wat creativiteit is en hoe het werkt in een minimasterclass. Breng de iedereen op creatief en gelijk niveau.  Zo haal je het meeste uit alle deelnemers, de brainstorm sessie en je doelstelling(en). Maximaliseren we samen de output. En dan komt een net zo belangrijke proces, het distilleren van de uitkomsten.

Interesse in een effectieve en creatieve brainstormsessie, wil je weten wat er allemaal mogelijk is?
Ik begeleid en maximaliseer de creatieve output van de deelnemers.

Bel  06 111 554 11 en dan leg ik persoonlijk uit en wat de mogelijkheden zijn.

Geen zin om te bellen? Vul dan het onderstaande formulier in en kom ik bij je terug met:
vitamin C for your company.

Vertel mij meer over
brainstorm sessies

Dank je. We komen snel bij je terug!