top of page

Creatief leiderschap
coaching

Portrait Charles Hale

Een creatief denkende cultuur is essentieel om succesvol mee te komen in- of vooruit te lopen op onze snel veranderende wereld!

Ik coach en brainstorm met CxO's, directeuren, team leads om de effectieve creatieve denkkracht binnen hun teams te ontgrendelen en ze creatief te leiden.

Volgens LinkedIn en het WEF (World Economic Forum) is creativiteit de nr 1 soft skill/competentie van nu en de toekomst. Dat zie je terug in heel veel wervingsadvertenties. Ben ik natuurlijk helemaal voor, niet omdat ik dan sneller ingehuurd wordt maar omdat ik weet, en jij denk ik ook, dat creativiteit het fundament is van verandering.
Zonder (collectieve) creatief denken vindt er simpelweg weinig tot geen verandering plaats! 

Wat ik aanbied?

​Ik coach/train CxO's, directeuren, team leads en managers hun skills in te zetten om een creatieve denkcultuur binnen hun teams te ontgrendelen, ontwikkelen en te levend te houden.
Geef antwoorden, handvaten en tools op alle hieronder gestelde vragen.

Hoe beoordeel je of iemand creatief is en wat is het eigenlijk? Is je HR afdeling of recruiter daarvan op de hoogte en weten ze wat en hoe ze moeten zoeken?
Hoe kom je erachter dat iemand anders kan denken, creatief denkt? Met een test? Maar welke test? Goed, dit is op individueel niveau. Maar daar zit niet de kracht van creativiteit! De echt effectieve creatieve denkkracht zit op teamniveau. 

En hoe zorg je ervoor dat je teams creatief denken en presteren? Hoe doe je dat en wat is ervoor nodig? Is het roepen van 'denk vrij', 'denk out of the box' of 'je hebt carte blanche' wel zo effectief? En waar moet je allemaal aan werken en op letten om de creativiteit te ontgrendelen bij mensen en binnen je teams?

 

Het luistert best nauw kan ik je verklappen. Je kan met één woord of handeling het creatief denken in één klap uitschakelen bij iemand en bij de rest. Het is dus belangrijk dat jij als leider al je zintuigen gebruikt wanneer je je team creatief begeleidt zodat je dit snel door hebt. Want hoe langer je dat niet hebt hoe moeilijker het is om weer aan te jagen.

Creativiteit Consultant en Coach
Charles R. Hale

 

Charles Hale, creatief denk specialist, leider, consultant, trainer, lecturer en auteur van ‘Ontgrendel je Creativiteit’.

 

'De laatste jaren heb ik meerdere leiders 1 op 1 succesvol gecoacht om hun teams creatief te (bege)leiden. De effectieve groei en fun die ze daarmee beleven is waar ik mijn plezier uit haal'

Opgeleid in Design Thinking en Systemisch Coachen 

Charles Hale in Pakhuys de Zwijger
3 Trigger Tiles

Ik maak hierbij gebruik van een methode uit de creatieve industrie in combinatie met systemisch coachen en mijn persoonlijke creatieve leiderschapservaringen. Ik weet hoe je creativiteit aan kunt wakkeren en leer je wat jouw creativiteit en de creativiteit van je teams allemaal beïnvloedt. Staat je creatieve fakkel aan? Dan kan je die van je teams ook aansteken en aan houden.

Van kwestie naar kans
met design thinking

Design thinking wordt vaak toegepast bij de ontwikkeling van producten of diensten. We koppelen design (ontwerpen) bijna altijd aan iets tastbaars. Ontwerpen betekent simpelweg dat je iets hebt uitgedacht en in een vorm hebt gegoten. Een plan of een strategie is ook een ontwerp.
Design thinking is dus heel goed toe te passen om mogelijke kwesties bij jezelf of bij je teams aan te pakken en op te lossen. Het is een snelle en doeltreffende methode. Het brengt je kwestie goed in kaart om vervolgens de kansen te ontdekken en een plan van aanpak te maken. Om de baan naar creatief denken vrij te maken.

Doel

Jij geeft aan waar je aan wilt werken of waar je naartoe wilt

Inzichten

We onderzoeken
de kansen en obstakels

Ideeën

Op basis van jouw inzichten bedenken we een plan van aanpak 

Testen

Met kleine opdrachten ga je op onderzoek uit.
Zo kan je ervaren wat het doet en wat dit
met jou doet

doen

Op basis van de nieuwe inzichten uit je testfase stellen we je plan bij of
ga je lekker door

Voor wie:

 • Zelfstandige ondernemers

 • CxO's, Leidinggevende, managers

Ik coach bij:

 • Conflicten/keuzes, op het werk of privé

 • Stressvolle kwesties

 • Zingeving, werk & levensvragen

 • Blokkades 

Extra:

 • Ontwikkeling van je Creatieve Intelligentie

 • GRATIS exemplaar 'Ontgrendel je Creativiteit'

 • Regelmatige motivatiemail

Intake 30 min.

GRATIS

Coachingsessie 60 min.

€ 250,-

Coachingsessie 30 min.

€ 135,- 

Kosten:

 • excl. BTW

 • Aftrekbaar voor ZZP'ers en organisaties
  (check bij je accountant)

 • Valt onder opleidingsbudget
  (check bij de HR afdeling van je werkgever of zij een persoonlijk ontwikkelbudget hebben)

 • Online beschikbaar

  Plan hier je intakegesprek van ongeveer 20 minuten


  20 min.

  20 euro
 • Online beschikbaar

  Plan hier je personal coaching sessie


  1 uur

  250 euro
Packshot Ontgrendel je Creativiteit

Boek je coachingsessie en ontvang GRATIS 'Ontgrendel je Creativiteit' 

of bestel direct het boekje met inzichten, methodes en filosofie om je
creatief denken te triggeren

Download de sheet met

meer informatie over

personal coaching

bottom of page