Creating a creative culture

COURSE

Ontgrendel jouw en je teams potentieel met meer
creativiteit, innovatie, effectiviteit en onderscheidend vermogen.

Maak jezelf, jouw team en/of je hele bedrijf /organisatie meer future proof. Creëer een creatieve cultuur en word flexibeler, innovatiever, holistischer, sneller en meer onderscheidend. Je gaat anders om met problemen en moeilijke kwesties. Er ontstaat meer energie en plezier op de werkvloer. In 1 afgestemde sessie is de basis gelegd. Daarna start, onder begeleiding, het embed process. Dat duurt een paar maanden voordat creativiteit blijvend door je bedrijf/organisatie raast. Alle deelnemers krijgen een creativity quick-guide mee om hun creativiteit dagelijks te triggeren. Samen creëer je een creatieve cultuur.

 

Training & Workshop (start)

De kick-off. Je leert wat creativiteit is en hoe deze op te roepen bij jezelf en bij anderen. Ik geef je inzicht in hoe het hoofd werkt. Ik leer je sneller tot oplossingen, vernieuwing en verandering te komen. Ik help je de connectie van buik en brain (emotie en ratio) te versterken en deze professioneel te gebruiken. Hoe je kunt omgaan met tegenslagen en deze doen keren. En hoe je je idee, concept, plan, ontwerp, strategie presenteert. 

 

Creatieve consults (begeleiding)

Na de workshop begint het werk. Daar ga je onherroepelijk tegen dingen aanlopen die het creative vuur kunnen doven. Die innovatie, ontwikkeling, persoonlijk groei kunnen afremmen. Interne politiek, belangen, angst en gebrek aan visie zijn hier vaak de oorzaak van. Ik geef je handvaten hoe met situaties om te gaan en deze te doen draaien. Indien nodig het creatieve vuur weer aan te wakkeren. Dit kan op afstand of op locatie. In teamverband of 1 op 1.

 

Reflect en refresh sessie (boost)

Na twee maanden kom ik terug voor een reflect en refresh sessie. Met dezelfde groep waarmee we begonnen zijn nemen we de periode door. Leren we van elkaar en inspireren elkaar. Ik ben dan meer de mediator dan de trainer. Want het is de bedoeling dat jullie zelf de creatieve cultuur onder- en hooghouden.

Reassess Sessie (onderhoud)

Het is algemeen bekend dat als een persoon iets consequent doet voor een periode van drie maanden dat het eigen wordt. In het systeem gaat zitten. Maar we zijn allemaal uniek en hebben individueel te maken met allerlei factoren die het proces kunnen verstoren of zelfs onderbreken. We gaan nog een keertje zitten en gaan de hele periode doornemen. Waar voelen jullie de verandering en tegen welke obstakels liepen jullie aan. Jullie kunnen er ook voor kiezen om werk door te nemen, te reviewen.

 

De drie groepssessies Training & Workshop, Reflect & Refresh, Reassess kunnen bij jullie op kantoor of op een gehuurde locatie gehouden worden. De huur en catering zijn niet inbegrepen. Wat wel inbegrepen is zijn de drie groepssessies en 6 creative consults. Zijn er meer consults nodig, dan kunnen deze los bijgeboekt worden.

In drie fasen een creatieve cultuur:

1. Training & Workshop

(1 dag: wat en hoe)

2. Praktijk coaching en consults

(4 consults van een uur over een periode van 2 maanden)

3. Reflect en refresh

(1 dagdeel na 2 maanden)

Reassess sessie

(1 dagdeel na 3 maanden)

Reserveer nu vrijblijvend het programma en maak jezelf, je team en het bedrijf creatiever, innovatiever en meer onderscheidend.

Kosten voor hele programma inclusief
6 consults of coachingsessies van een uur.

€ 10.900,- per team

(maximaal 10 personen per team)