top of page

Creating

a creative

culture

NIEUW
BRAINSTORM SESSIES

Masterclasses | Course | Brainstorms| Creative coaching

Vitamine C for your company!

Creativiteitstrainer
& consultant

Charles Hale

Voorheen creatief en strategisch directeur bij reclamebureaus en adverteerders. Nu brand & business builder via propositie-, positionering- en merkontwikkeling. Voor meer onderscheidend vermogen en een sterkere merkvoorkeur. Als creatief leider binnen verschillende organisaties ontdekte ik dat ik mensen vrij makkelijk creatiever kan maken.

Charles_s.jpg
About
Programma

ontgrendel het potentieel

door creatieve intelligentie te ontwikkelen

Bedrijven bestaan uit mensen. Haal ze eruit en er blijft niets over. Duh, denk je nu. Maar wordt er ook gewerkt, samengewerkt vanuit dit besef? Dat elke schakel iets bijdraagt aan het bedrijf/organisatie/merk. Een rol speelt en het plaatje compleet maakt. Zo is het ook met creativiteit. Mijn ervaring is dat binnen bedrijven creativiteit alleen plaatsvindt wanneer het kán plaatsvinden. Het is dus binnen bedrijven niet afhankelijk van 1 persoon, het is onderhevig aan meerdere factoren.


Daarom Creating a Creative Culture.

En daarom bied ik de training en course aan in teamverband. De gezamenlijke creatieve intelligentie (CQ) binnen een bedrijf/organisatie is het fundament voor verbinding, verandering, vermaak, verrijking. Voor vernieuwing en wendbaarheid. Voor creativiteit. Ik heb echt zoveel fantastische, soms niet te voorspellen, dingen zien gebeuren. Deze energie, basis voor meer onderscheid, is voor elk bedrijf, organisatie, instelling, sector, industrie relevant. Biedt meerwaarde op verschillende niveaus. Van werkplezier tot slagvaardigheid.


De creatieve intelligentie van het bedrijf of de organisatie verhogen is essentieel om te overleven en de organisatie resistent te houden in de snel veranderende markt.

Maak jezelf, je team/afdeling of het hele bedrijf/organisatie creatiever. Samen zijn jullie de vitamine C voor jullie business.

Met inzichten, voorbeelden, stellingen en oefeningen ga ik jou/jullie creatieve vuur aanwakkeren. Bied ik handvaten om het vuur aan te houden en doen oplaaien bij anderen. Creativiteit gedijt in bepaalde omstandigheden, in een bepaalde cultuur. Het creatieve vuur heeft ook continu zuurstof nodig. Ik geef je tips hoe je dat doet. Bij jezelf en bij anderen. 

 

Een creatieve cultuur is dé accelerator voor creativiteit.

Masterclasses | Course | Consulting | Brainstorms

Creating a creative culture course

Compleet programma bestaande uit 3 etappes. Een cultuur is niet zomaar aangepast. Je bent niet in 1 dag creatief. Patronen moeten doorbroken worden. Denkwijzen aangepast. Dat kost tijd en aandacht. Die geef ik op een tactische manier op strategische momenten.

€ 1.195,- per persoon

Creativity masterclass

Een dag waarop ik je kennis laat maken met wat al in je zit. Je leert wat creativiteit is en hoe je het oproept. We gaan oefeningen doen en aan het werk. Niet zomaar. Jij geeft aan waar je aan wilt werken. Meteen resultaat!

€ 399,- per persoon

Creativity team consult

Nieuwe stappen maken met je team? Plannen reviewen en samen 
naar de next level tillen? Tijdens een team consult gaan we o.a. 
de 
creatieve krachten ontdekken en verder ontwikkelen. Werken we aan presentatietechnieken en hoe om te gaan met eventuele tegenslagen.

€ 950,- per dagdeel
 

Brainstorm sessie/begeleiding

Brainstorms zijn alleen effectief als ze goed voorbereid en geleid worden.

Prijs op aanvraag

Creativity team consult

Nieuwe stappen maken met je team? Plannen reviewen en samen 
naar de next level tillen? Tijdens een team consult gaan we o.a. 
de 
creatieve krachten ontdekken en verder ontwikkelen. Werken we aan presentatietechnieken en hoe om te gaan met eventuele tegenslagen.

€ 950,- per dagdeel
 

Blijf op de hoogte

Thanks for submitting!

  • Instagram
Blijopdehoogte
bottom of page